4H-Kerhonohjaaja

Hae meille 4H-kerhonohjaajaksi


4H-kerho:
On suunnattu alakouluikäisille.  4H-kerhoissa on yleensä noin 5-12 lasta. Kerhoja pidetään syys- ja kevätlukukauden aikana kerran viikossa ja kerhokerran kesto on yksi tunti, Kerhot pidetään iltaisin klo 17-19 välisenä aikana.

Aihepiirejä kerhoissa ovat esim. askartelu, eläimet, leikit, kokkailu. 4H-kerho voi myös keskittyä pelkästään yhteen aiheeseen, jolloin puhutaan 4H-teemakerhosta. 

4H-kerhon ohjaajana: 
4H-kerhoja pidetään pareittain ja pääsette yhdessä suunnittelemaan kerhonne omien osaamistenne mukaan myös yhdessä kerholaisten kanssa.

Kerhonohjaajana sinun täytyy olla yli 14-vuotias, reipas ja oma-aloitteinen. Ohjaus on itsenäistä työskentelyä ohjaajaparin kanssa, joten vastuullisuus kerhosta katsomme erittäin tärkeäksi. Ohjaamisesta maksetaan korvaus kaksi kertaa vuodessa. Tästä voit kysyä meiltä lisää. 


Koulutus:
Koulutamme kaikki ohjaajamme tehtävään ennen 4H-kerhojen alkua. Saatte meiltä tuen mieltä askarruttavissa kysymyksissä koko 4H-kerhotoiminta kauden ajan toimistoaikoina klo 8-16 sekä 4H-kerhon aikana teillä on vastuuaikuisena esim. oma vanhempanne.

Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemus alla olevalla lomakkeella. Jos tiedät innokkaan toisen ohjaajan, niin vinkkaa myös hänelle. 

Työnhakulomake

Haemme kerhonohjaajia syys- ja kevätkaudelle 2024-2025. 
Täytä alla oleva lomake.

Alue, jolla olen kiinnostunut ohjaamaan 4H-kerhoa:
Minulla on käytössä:
Jäsenyys:

Lisätietoja kerhonohjaamisesta saat 4H-toimistolta.