Töitä

Haetaan toimintakoordinaattoria

Seinäjoen 4H-yhdistys hakee toimintakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaisuuteen vuoden 2022 ajaksi.  

Seinäjoen 4H-yhdistys tarjoaa jäsenilleen monipuolista kerho-, leiri- ja kurssitoimintaa koko Seinäjoen alueella. Toimintaan kuuluu myös nuorten työllistäminen 4H-palveluiden kautta, yrittäjyyskasvatus, varainhankinta sekä 4H-elämysmaailma Ylistarossa. 

4H-elämysmaailma avaa ovensa kesän ajaksi, jonka toiminnasta, markkinoinnista ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä toimintakoordinaattori on vastuussa. Työhön sisältyy myös eläintenhoitoa. Lisäksi ympäri vuoden toimintakoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat yhdistyksen kerho-, kurssi- ja leiritoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, nuorten työllistäminen sekä metsäasioista vastaaminen. 

Edellytämme hakijalta kokemusta nuoriso- ja / tai järjestötyöstä, sekä kiinnostusta kehittää lasten ja nuorten kanssa tehtävää harrastustoimintaa. Työkokemus alalta ja kotieläinten kanssa tehdystä työstä katsotaan eduksi. Hyvät viestintä- ja markkinointitaidot ovat myös eduksi. 

Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja sekä joustavuutta työajoissa sekä soveltuvaa koulutusta. 

Työ edellyttää oman auton käyttöä ja eduksi katsotaan BE-ajokortti. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 mom:ssa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet kehittää nuorisotyötä näköalapaikalta. 

Pyydämme hakemuksen ja CV:n sähköisesti osoitteeseen seinajoki(at)4h.fi 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lisätietoja: Susanna Kangasniemi 040 8378355

Haku päättyy su 28.11.2021 Työhaastattelut pidetään ke 8.12. Seinäjoen 4H-yhdistyksen Ylistaron toimipisteessä 4H-elämysmaailmassa. Haastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Työllistämme nuoria erilaisiin työtehtäviin

Kesätyöhakumme vuodelle 2022 aukeaa vuoden alussa tällä sivulla! 

Seinäjoen 4H-yhdistys työllistää vuosittain nuoria erilaisiin työtehtäviin, kuten ohjaamaan kerhotoimintaa, pihatöihin sekä 4H-elämysmaailman monipuolisiin työtehtäviin. 

Voit myös työllistää itsesi 4H-yrityksen kautta?

Onko sinulla idea? Oletko 13-28 -vuotias? Oletko keksinyt tuotteen tai palvelun, jota lähiympäristösi tarvitsee? 4H-Yrityksessä voit kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-Yritys on helppo tapa kokeilla onko yrittäjyys sinun juttusi. 4H-yrittäjänä voit työllistää itse itsesi kesäksi! Ilmoita kiinnostuksesi meille.

  • Lisätietoa 4H-yritykseen perustamisesta täällä.
  • Seinäjoen 4H-yrittäjät löydät täältä.