Kerhot

4H-kerhot alkavat viikolla 36!

Kerhoinfo:

4H-kerho (6-12v.) on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Ohjaajan kanssa kerholaiset saavat yhdessä suunnitella kerhokauden ohjelman. Näin kaikkien ehdotukset tulevat kuulluiksi.


Kerhot alkavat viikolla 36. Päivitämme syksyn kerhot kotisivuillemme elokuussa sitä mukaan, kun kerhopaikat varmistuvat!


Kerhoihin ilmoittaudutaan paikan päällä.

Huomioithan, että kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu 35€/lukuvuosi tai kerhomaksu 35€/lukuvuosi. Ensimmäisellä kerhokerralla kerholainen saa mukaansa liittymislomakkeen, jonka kerholainen täyttää yhdessä huoltajansa kanssa ja palauttaa kerhonohjaajalleen seuraavalla kerhokerralla. (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsenmaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta). 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja jäseneduista saat Liity jäseneksi -sivulta.

TOP-tehtävät