Kerhot

4H-kerhot jatkuvat viikolla 2 (8.-11.1.2018). Poikkeuksena parittomilla viikoilla toimivat kerhot alkavat viikolla 3 (15.-18.1.2017).

Kerhoinfo:

4H-kerho on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Ohjaajan kanssa kerholaiset saavat yhdessä suunnitella kerhokauden ohjelman. Näin kaikkien ehdotukset tulevat kuulluiksi.

Huom! Lapsille, joilla on koulussa avustaja, tulee järjestää avustaja myös kerhoon.


Kerhoihin ilmoittaudutaan paikan päällä.

Huomioithan, että kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kaksi kertaa, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu  tai kerhomaksu. Ensimmäisellä kerhokerralla kerholainen saa mukaansa ilmoittautumislomakkeen, jonka kerholainen täyttää yhdessä huoltajansa kanssa ja palauttaa kerhonohjaajalleen seuraavalla kerhokerralla. (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsen- tai kerhomaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta ja kerhomaksu 4H-yhdistyksen kautta). 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja jäseneduista saat Jäsenet-sivulta.

TOP-tehtävät