Kerhot

4H-kerhot alkavat syyskuussa! 

Kerhot on jaettu aluettain. Klikkaamlla aluetta pääset tarkastelemaan, missä kerhoja on ja ilmoittautumaan kerhoon. 

Kivaa 4H-kerhotoimintaa:

4H-kerho on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Ohjaajan kanssa kerholaiset saavat yhdessä suunnitella kerhokauden ohjelman. Näin kaikkien ehdotukset tulevat kuulluiksi.

Milloin 4H-kerhot kokoontuvat?

4H-kerhot toimivat yleensä syys- ja kevätkauden. Poikkeuksena on kuitenkin teemakerhot, joissa kerho voi kokoontua esimerkiksi 10 kertaa. Lisäksi järjestämme kesäkerhoja. 

Kerhot on jaettu aluettain, kurkkaa löydätkö oman kerhosi:

4H-jäsenmaksu tai kerhomaksu:

Kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kerran, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu 35€ tai kerhomaksu 40€. (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsen- tai kerhomaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta ja kerhomaksu 4H-yhdistyksen kautta).

4H-jäsenyys:

4H-jäseneksi pääset liittymään liity.4h.fi sivuston kautta. 

Mitä muuta on hyvä tietää?

Huom! Lapsille, joilla on koulussa avustajan tarve, tulee järjestää avustaja myös kerhoon. (Avustajana voi toimia myös lapsen huoltaja.)

4H-jäseneksi! 

4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa. Lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja jäseneduista saat Jäsenet-sivulta.