4H-yritys

4H-yrityksessä voit kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-yritys on helppo tapa kokeilla onko yrittäjyys sinun juttusi. 4H-yrityksessä kokeilet taitojasi ja osoitat osaamisesi.

4H-yritys on sinua varten, jos

  • Olet 13-28 -vuotias
  • Olet paikallisen 4H-yhdistyksen jäsen
  • Teet kirjallisen sopimuksen yritysohjaajan kanssa
  • Teet kirjallisen suunnitelman yrityksestäsi
  • Teet perustamisilmoituksen 4H-yhdistykseen
  • Yrityksesi myynti on 50-7000 € vuodessa
  • Toiminta on hyvän maun mukaista
  • Yrityksesi sitoutuu 4H:n arvoihin
  • Teet toimintakertomuksen ja talousraportin yrityksesi toiminnasta 4H -yhdistykselle

4H-yritys on harrastustoimintaa, ja jokainen etenee siinä aina omaan tahtiinsa. Usein yritysidea voi saada alkunsa esimerkiksi omasta harrastuksesta tai kiinnostuksen kohteesta. Oma 4H-yritys voi työllistää sinut esim. koulun ohella tai kesäisin.   

Seinäjokiset 4H-yrittäjät ovat saavuttaneet huikeaa menestystä valtakunnallisessa Vuoden 4H-yrittäjä -kilpailussa, ja jo kolmena perättäisenä vuonna voitto on tullut seinäjokiselle 4H-yrittäjälle! Osa 4H-yrityksistämme on myös siirtynyt toimimaan oikeina yrityksinä sen jälkeen kun toiminta on kasvanut ulos 4H-yrityksen raameista.

Jos kiinnostuit 4H-yrittäjyydestä, ota rohkeasti yhteyttä 4H-toimistoon / Mari Viljanmaa puh. 040 5909 618, yrityskoordinaattori.seinajoki(at)4h.fi

4H-yrittäjyydestä lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä löydät 4H-liiton sivuilta. 

Vasemmalla palkissa on nähtävillä kaikki tällä hetkellä Seinäjoella toimivat 4H-yritykset ja niiden yhteystiedot. 4H-yritystorilta löytyy 4H-yrityksiä ympäri Suomen. 

4H Business Lab Seinäjoki

4H Business Lab on 4H-yrittäjien kokoontumispaikka, jossa nuoret voivat kehittää yritysideoita ja verkostoitua. Tilassa järjestetään myös yrittäjyyteen liittyviä luentoja.

Klikkaa tästä ja pääset näkemään lisätietoja 4H Business Labista! 

Mitä tehdä, kun 4H-yrityksesi kasvaa ulos 4H-yrityksen raameista ja haluat jatkaa kohti oikeaa yrittäjyyttä? 

Aloittavia yrityksiä Seinäjoella avustaa Into Seinäjoki: https://www.intoseinajoki.fi/. Into Seinäjoki Oy ja Seinäjoen 4H-yhdistys ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on auttaa 4H-yrittäjiä matkalla kohti yrityksen perustamista ja tarjota tietoa Inton aloittavien yrittäjien palveluista. Kysy lisätietoja 4H-toimistolta!

Opintopisteitä 4H-yrittäjänä toimimisesta

4H-yrittäjänä toimimisesta on mahdollista saada 7 opintopistettä, kun tietyt osaamisen kriteerit on hyväksytyttävästi esitetty. Katso lisätiedot täältä.