Jäsenkirje, marras-joulukuu

1.11.2017


Luminen tervehdys Seinäjoen 4H-toimistolta!
Olemme koonneet alle muutamia ajankohtaisia asioita loppuvuoden toiminnastamme. Toivottavasti nähdään tapahtumissamme!

Jäsenmaksun maksaminen
Jäsenmaksulaskut ja -kortit ovat lähteneet elokuun jälkeen koteihin. Jäsenmaksun maksaneille kerhotoimintamme on ilmaista, sekä järjestämistämme leireistä ja kursseista saa alennusta. Huomioittehan myös, että jäsenmaksun maksaminen on yhdistyksen toiminnalle tärkeää. Jäsenten määrällä on merkittävä vaikutus mm. saamaamme valtionapuun, jonka avulla pystymme tarjoamaan myös jatkossa ilmaista/edullista toimintaa Seinäjoen lapsille, nuorille ja perheille. Mikäli lasku ei ole tullut tai laskussa jokin muu asia mietityttää, voit olla asiasta meihin yhteydessä (040-8378355/seinajoki(at)4h.fi).

Pehmolelukurssit
Järjestämme Pehmolelukurssit Ylistarossa 18.-19.11. ja kantakaupungissa 25.-26.11. yli 8-vuotiaille. Ohjaajana toimii valtakunnallisestikin palkittu 4H-yrittäjä Elisa Kristola (Pumpulipehmo). Lisätiedot ja ilmoittautumiset kotisivujemme kautta www.seinajoki.4h.fi.

Tarjous vain jäsenille!
4H-jäsenkortilla Sheilan 10-vuotisjuhlakiertueelle normaalihintainen lippu opiskelijalipun hinnalla. 4H-jäsenkortti osoitettava lipun tarkistuksen yhteydessä. Lue lisää: www.sheila.fi. Väliaikatarjoilusta vastaa 4H-yritys UotteriCafe.

Jouluaskartelu- ja leivontakurssit
Järjestämme yhteistyössä eri tahojen kanssa marras-joulukuussa Jouluaskartelu- ja leivontakursseja kantakaupungissa, Keski-Nurmossa, Peräseinäjoella ja Ylistarossa. Tarkemmat tiedot kurssiajoista ja -paikoista löydät kotisivuiltamme www.seinajoki.4h.fi/kurssit-tapahtumat.

Kerhojen joulutauko
4H-kerhot jäävät joulutauolle viikolla 50 (11.-14.12.) ja jatkuvat taas tammikuussa viikolla 2 (8.-11.1.).

Retki Ideaparkiin/Funparkiin la 16.12.
Alle 11-vuotiaat aikuisen seurassa. Lisätietoja tulossa kotisivuillemme www.seinajoki.4h.fi.

Joulupolku-pihatapahtuma Elämysmaailmassa (Tuulivuorentie 221, Ylistaro)
Koko perheen lämminhenkinen Joulupolku-pihatapahtuma 4H-elämysmaailmassa 18.12.2017 klo 17-19.

Liitteet