Haetaan toiminnanjohtajan määräaikaista sijaista

27.6.2022

Toiminnanjohtajan äitiysloman sijaisuus, Seinäjoen 4H-yhdistyksessä

Seinäjoen 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen toimihenkilön äitiysloman ajaksi. Työ alkaa syyskuussa 2022 sopimuksen mukaan.

Seinäjoen 4H-yhdistys tarjoaa monipuolista kerho-, leiri- ja kurssitoimintaa koko Seinäjoen alueella. Toimintaan kuuluu myös nuorten työllistäminen 4H-palveluiden kautta, yrittäjyyskasvatus, varainhankinta sekä 4H-elämysmaailma Ylistarossa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. 4H-nuorisotyön organisointi ja toteuttaminen, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, 4H-yrittäjyydestä vastaaminen ja viestintä. Tehtäviin kuuluvat lisäksi hallinto, esimiestyö, talouden ja toiminnan seuranta sekä varainhankinta.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, myönteistä ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.     

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Järjestämme haastattelut ti 9.8.2022. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun.

Lisätietoja: Susanna Kangasniemi

040 8378355

seinajoki(at)4h.fi   

seinajoki.4h.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 1.8.2022 mennessä sähköpostilla seinajoki(at)4h.fi ja minnamaija.saukko(at)gmail.com

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 202 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.