Jäsenkirje ja tapahtumat kevät 2020

15.1.2020

JÄSENKIRJE                                                                                                       

Seinäjoen 4H-yhdistys ry

Talvinen tervehdys ja toiminnallista uutta vuotta 2020!

Vuosi 2020 on jo hyvällä alulla ja 4H:n toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin. Toiminnassamme näkyvät tutut ja perinteiset teemat, mutta myös uusia juttuja.

 

KEVÄÄN TOIMINTA

Kerhotoiminta on palannut joulutauolta. Kerhoihin mahtuu mukaan myös uusia kerholaisia, ellei kerhon tiedoissa toisin mainita. Ajankohtaiset kerhotiedot löydät kotisivuiltamme ”kerhot” -välilehden alta.

Nykyisten kerhojen lisäksi meillä on tavoitteena järjestää vuoden 2020 aikana kolme teemakerhoa: metsäsalapoliisit, kädentaitajat ja safkasankarit.

Kevään tapahtumakalenteri löytyy tämän jäsenkirjeen liitteenä sekä kotisivuiltamme ”tapahtumat” -välilehden alta. Kesäleirit julkaisemme maaliskuun aikana. Tervetuloa mukaan!

 

JÄSENET

4H-jäsenenä saat alennuksia järjestämistämme kursseista, leireistä ja 4H-elämysmaailman sisäänpääsymaksusta sekä olet oikeutettu valtakunnallisiin jäsenetuihin.  Lisätietoja jäseneduista löydät www.seinajoki.4h.fi/jasenet

Omia tietojasi pääset muokkaamaan jäsenrekisteriimme kotisivujemme kautta esimerkiksi, kun osoite muuttuu.

 

VUOSIKOKOUS

Yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidetään keväällä 2020. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10§ mukaiset asiat. Jokaisella vähintään 14 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on kokouksessa yksi ääni ja alle 14-vuotiailla on puheoikeus. Lisäksi kokouksessa palkitaan ansioituneita 4H-nuoria. Kokouskutsu julkaistaan kotisivuillamme kevään aikana.

 

KESÄTYÖHAASTE

Seinäjoen 4H-yhdistys on mukana 4H-liiton Ysit Töihin hankkeessa, jossa edistämme nuorten työllisyyttä tarjoamalla heille valmennusta ja koulutusta sekä opettamalla talous-, yrittäjyys- ja työelämätaitoja. Tavoitteena on auttaa nuoria työllistymään vähintään kahden viikon ajaksi 9. luokan jälkeisenä kesänä. Kesätyötä voivat nuorille tarjota yritykset, erilaiset yhteisöt ja kotitaloudet. https://seinajoki.4h.fi/toita/ysit-toihin/

Seinäjoen 4H-yhdistys haastaa kaikki Seinäjoen alueen yritykset mahdollistamaan kanssamme yhä useamman nuoren kesätyön tai oman kesäyrityksen perustamisen.

 

TYÖAPU

Tarvitsetko apua askareissasi kotona tai pihalla tai sesonkiapua yritykseesi? Kaipaatko luotettavaa hoitajaa lemmikille? Työllistä luotettava 4H-nuori! 4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin. Samalla tarjoat nuorille arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tienata omaa rahaa. Lisätiedot ja tilaukset: www.seinajoki.4h.fi/palvelut

4H-YRITYS

4H-yritys on sinua varten jos olet 13–28 -vuotias. 4H-yrityksessä voit kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-yritys on helppo tapa kokeilla onko yrittäjyys sinun juttusi. 4H-yrityksessä kokeilet taitojasi ja osoitat osaamisesi.

4H Business Lab Seinäjoki on avattu joulukuussa 2019. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme: https://seinajoki.4h.fi/4h-yritys/4h-business-lab-seinajoki/

SEINÄJOEN 4H-YHDISTYS NETISSÄ

Ajankohtaisimmat tiedot toiminnastamme löydät kotisivuiltamme www.seinajoki.4h.fi

Voit seurata toimintaamme myös Facebookissa www.facebook.com/seinajoen4H

sekä Instagramissa @4Hseinajoki ja #4Hseinäjoki.

Lisäksi yhdistyksen alla toimivan 4H-elämysmaailman menoa voi seurata Facebookissa https://fi-fi.facebook.com/4Helamysmaailma/ sekä Instagramissa @elamysmaailma_ylistaro ja #4Helämysmaailma.

 

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Susanna Aho

Puskantie 3, 60100 Seinäjoki

040-8378355, seinajoki(at)4h.fi

(Hallinto, jäsenasiat, palvelut, kerhot, nuorten työllistäminen, keräykset)

 

Toimintakoordinaattori Annika Muurinaho

Ravurintie 2, 61400 Ylistaro

0400-165 279, ylistaro(at)4h.fi

(4H-elämysmaailma, kilpailut, kurssit ja leirit)

 

Toiminnanohjaaja Saila Ahola

Puskantie 3, 60100 Seinäjoki

044-5313565, saila.ahola(at)4h.fi

(4H-yritykset, kurssit ja leirit)

Liitteet