Avoin työpaikka: 4H-toiminnanohjaaja

25.8.2020

Seinäjoen 4H-yhdistys hakee (100%) 4H-toiminnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun saakka. Jatko mahdollinen.


Seinäjoen 4H-yhdistys tarjoaa jäsenilleen monipuolista kerho-, leiri- ja kurssitoimintaa koko Seinäjoen alueella. Toimintaan kuuluu myös nuorten työllistäminen 4H-palveluiden kautta, yrittäjyyskasvatus, varainhankinta sekä 4H-elämysmaailma.

Toiminnanohjaajan työtehtäviin kuuluvat yhdistyksen kerho-, kurssi- ja leiritoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä kouluyhteistyö. Edellytämme hakijalta kokemusta nuoriso- ja / tai järjestötyöstä, sekä kiinnostusta kehittää lasten ja nuorten kanssa tehtävää harrastustoimintaa. Hyvät viestintä- ja markkinointitaidot katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja sekä joustavuutta työajoissa sekä soveltuvaa koulutusta. Toivomme hakijalta innokasta ja rohkeaa työotetta sekä valmiutta ottaa vastaan yhdistyksen monipuolisia työtehtäviä.

Toiminta-alueena on koko Seinäjoki, joten työ edellyttää oman auton käyttöä. Toimipaikkana on Seinäjoen toimipiste. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 mom:ssa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 1kk koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet kehittää nuorisotyötä näköalapaikalta. Mikäli katsot, että osaamisesi ja koulutuksesi ovat sopivia avoinna olevaan tehtävään, saatat olla etsimämme henkilö. Pyydämme hakemuksen ja CV:n sähköisesti osoitteeseen seinajoki(at)4h.fi ja ylistaro(at)4h.fi

Palkka: Neuvonta-alan tes:n mukaan

Haku päättyy ma 7.9.2020 klo 12:00. Työhaastattelut pidetään pe 11.9.2020 Seinäjoen 4H-yhdistyksen toimipisteessä (Puskantie 3). Haastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.