4H-yrityskoulutus Teamsilla järjestetään uudelleen

7.5.2020

Huhtikuun lopussa alkanut ensimmäinen koulutus keräsi osallistujia ympäri Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. Nyt koulutus järjestetään uudelleen! 4H-yrityskoulutus on ilmainen ja mahdollinen kaikille yrittäjyyttä harkitseville. Voit työllistää itsesi yrittäjänä esimerkiksi kesätöiden sijaan. 4H-yhdistyksestä saat tarvittavat tiedot ja tuen myös jatkossa. Koulutus on viisiosainen ja se alkaa 21. toukokuuta ja päättyy 9. kesäkuuta.

4H-yrittäjyys on bisneksen opettelua ja harjoittelua.

  • Voit toimia yrittäjänä päivän, kesän tai ympärivuotisesti! 
  • Olet iältäsi 13-28-vuotias
  • Yrityksesi myynti voi olla vuodessa 50 - 7000 euroa

Osallistu 4H-yrityskoulutukseen Teamsin välityksellä! Kukin jakso kestää noin 1,5 tuntia ja koulutus on 1 op:n arvoinen. 
 

Mitä tekis, että maksettais?! Ke 20.5. klo 16

Oman yrityksen ideahautomo. Autamme sinua luomaan itsellesi sopivan tulonlähteen. Yritysidea voi saada alkunsa esimerkiksi omasta harrastuksesta tai kiinnostuksen kohteesta.

Yritys pystyyn! To 28.5. klo 16

4H-yrityksen perustaminen. Saat kaiken tarvittavan neuvon ja tuen yrityksen perustamiseksi. Teet liiketoimintasuunnitelman, joka vastaa kysymyksiin mitä, kenelle ja miten. Voit työllistää itsesi 4H-yrityksen avulla päivän, kesän tai koko vuoden ympäri. 

4H-yritys mainittu! Ti 2.6. klo 16

Markkinointi ja maineen hallinta. Käymme läpi markkinoinnin perusasioiden lisäksi somen mahdollisuuksia ja opettelemme mainosvideointia.

Massia tulee, massia menee! To 4.6. klo 14

Yrityksen talousosaaminen. Oman palvelun tai tuotteen hinnoittelu, kirjanpito, maksuliikenteen vaihtoehdot. 

Virallinen osuus! Ti 9.6. klo 14

Mitä jokaisen yrittäjän täytyy tietää. Y-tunnuksen merkitys ja sen hakeminen, verotus. 

Ilmoittaudu tästä linkistä!