Leirit

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu sivun alaosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella. Leireille otetaan rajoitettu määrä osallistujia ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta sähköpostitse, ja myös leirikirje lähetetään ennen leiriä lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Olethan yhteydessä 4H-toimistoon, mikäli et saa vahvistusta ilmoittautumisestasi viikon kuluessa. Ilmoittautumiset ovat sitovia, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilman sairaustodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 15 euron peruutusmaksun.

Merirosvo-päiväleiri 1.-4. -luokkalaisille 

• 25.2.2020 klo 10-14 Nuorisotila Roube, Seinäjoki
• 26.2.2020 klo 10-14 Nuorisotila Roube, Seinäjoki
• 27.2.2020 klo 10-14 Nuorisotila Roube, Seinäjoki


Merirosvo-päiväleireillä leikitään, askarrellaan ja valmistetaan itse pienet välipalat merirosvotunnelmissa. Leiripäivien ohjelma on joka päivä eri, eli voit ilmoittautua mukaan yhdelle, kahdelle tai halutessasi kaikille kolmelle leiripäivälle!

Leirin hinta/leiripäivä: Seinäjoen 4H-jäsenet (voimassa oleva jäsenkortti) 5€/ ei-jäsen 10€. 

Ilmoittautumiset leirille 18.2. mennessä nettilomakkeella, paikkoja rajoitetusti. HUOM. Muista ilmoittaa kaikki haluamasi leiripäivät ilmoittautumisen yhteydessä. 

Leirille otetaan omat eväät, mutta välipalaa varten muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä. 

Huom! Lapsille, joilla on koulussa avustajan tarve, tulee järjestää avustaja myös leirille. (Avustajana voi toimia myös lapsen huoltaja.)

Ilmoittaudu leirille

*
*
*
*
*

4H:n tapaturmavakuutus ei kata osallistujia, jotka eivät ole jäseniä. Ilmoittajan tulee huolehtia, että osallistujalla on asianmukainen tapaturmavakuutus voimassa leirin aikana.

*
*

Ilmoittautumiset ovat sitovia, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilman sairaustodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 15 euron peruutusmaksun.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.