4H- etäkerho

4H- etäkerho

 

Tervetuloa mukaan monipuoliseen 4H-etäkerhoon, jonka aiheena meillä on eläimet, leipominen ja luonto. Kerholaiset näkevät tehtävät tältä sivulta aina perjantaisin, ja tehtävien suorittamiseen on aikaa seuraavan viikon torstai-iltaan asti. Ensimmäinen etäkerhotehtävä ilmestyy 20.3.2020 ja viimeinen etäkerhotehtävä ilmestyy 24.4.2020.(Mukaan saa tulla kesken kaiken). 

Pyry-koira seuraa etänä kerholaisten tehtävien tekoa :)

Joskus on kivaa päästää luovuus valloilleen ja näin syntyi palmu saarella, Pete-Kilpikonna ja Mansikka-Lehmä! Kuvat alla. Taideteokset myös maistuivat erityisen hyviltä ja olivat oiva välipala. Tämän etäkerhon aiheena onkin hauskat välipalat. Millaisia taideteoksia sinä tekisit?

*
*
*

Voit ottaa mallia alla olevista välipalakuvista tai loihtia ihan oman näköisen välipalan. Voit ensin tarkistaa, mitä tarvikkeita teiltä kotoa jo löytyy ja ideoida niiden pohjalta, millaisen oman upean välipalan valmistat. Muista käsien pesu!  :)

Pyydä tarvittaessa apua aikuiselta. Voit myös haastaa jokaisen perheenjäsenen tekemään oman hauskan välipalan. 

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Huomioitavaa etäkerhoon liittyen:

  • Etäkerhoon osallistuminen on vapaaehtoista 
  • Maksutonta
  • Kaikille avointa
  • Omakustanteiset materiaalit
  • Etätehtävät tehdään kotona yhdessä huoltajan kanssa ja huoltaja valvoo niiden turvallisesta suorittamisesta ja on vastuussa kerholaisesta