Juhlavuoden kuvakisa

 

Kilpailun säännöt 

 

1) Kuka voi osallistua?
Kilpailuun voi osallistua 4H-elämysmaailmasta kuvatulla kuvalla. Kuva voi olla kuvattu 4H-elämysmaailman eri vuosilta 1993-2018. Jokaisen vuoden paras kuva palkitaan.

Kuvan julkaisemiseen täytyy aina olla tekijänoikeuslain mukaisesti kuvan ottajan lupa. Jos kuva ei ole sinun ottamasi, täytyy kuvaajalta kysyä lupa kuvan julkaisuun ja liittää siitä maininta sähköpostin yhteyteen. Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.
 

2) Miten kilpailuun osallistutaan?
Osallistut kilpailuun lähettämällä kuvasi 4H-elämysmaailmasta vuodelta 1993-2018 sähköpostitse osoitteeseen ylistaro(at)4h.fi 1.5.2018 mennessä. Osallistuessasi kilpailuun, hyväksyt samalla kilpailun säännöt. Kilpailukuvat jäävät Seinäjoen 4H-yhdistyksen käyttöön.
 

3) Kuvien käyttöoikeus
Seinäjoen 4H-yhdistyksellä on oikeudet käyttää lähetettyjä kilpailukuvia toiminnassaan ja markkinoinnissaan.


4) Palkinnot
Voittajakuvaksi valitaan 4H-elämysmaailman jokaiselta vuodelta raadin mielestä paras kuva. Mikäli voittajakuvia ei löydy jokaiselta 4H-elämysmaailman vuodelta, palkitaan vain kilpailuun tulleiden vuosien parhaat kuvat.

Voittajakuvat valitsee useasta henkilöstä koostuva raati. Voittajat julkaistaan toukokuussa 2018 ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Palkintona perhelippu (2 aikuista+lapset) vuodelle 2018.
 

5) Vastuu
Seinäjoen 4H-yhdistys ei ole vastuussa kilpailun peruuntumisesta, lykkäämisestä tai muuttamisesta, mikäli tämä johtuu ennakoimattomista olosuhteista.
 

6) Lisätiedot ja kilpailutöiden palautukset
Kilpailuun osallistuvat kuvat lähetetään osoitteeseen ylistaro(at)4h.fi aihetunnisteella eli otsikolla ”Elämysmaailman kuvakisa” 1.5.2018 mennessä.

Kirjoita viestiin myös miltä vuodelta lähettämäsi kuva on. 

Kuvat tulee toimittaa JPEG-muodossa.

 


Kilpailuun liittyvät tiedustelut:
0400 165 279 / ylistaro(at)4h.fi