Esittely

Tervetuloa 4H-elämysmaailmaan!

Kotieläinpuistosta löydät erilaisia kotieläimiä; lampaita, kaneja, vuohia, vasikoita, poneja ja lintuja.  Eläimet ovat omissa tilavissa aitauksissaan ja pääsevät näin hyvin liikkumaan ja oleilemaan.

Kotieläinpuiston lisäksi elämysmaailmassa on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

Leikkipuisto tarjoaa lapsille pikkutraktoreilla ja polkuautoilla ajoa, keinuja sekä lasten suosikin Jättiskeinun, johon mahtuu jopa 12 lasta kerralla keinumaan. 

Kioskikahviosta ostat kahvia, makeisia, limsaa, jäätelöä, matkamuistoja tai vaikkapa makkaraa grillattavaksi sekä tietenkin pääsyliput Elämysmaailmaan. Elämysmaailman pääsylipulla pääset pelaamaan myös kierroksen minigolfia! Alueella on kaksi grillikatosta, joissa voi paistaa makkaraa ja syödä omia eväitä.

Hevostyökonemuseo esittelee vanhanajan hevostyökoneita ja kertoo niiden kehityksestä ja monipuolisuudesta. Museosta löydät myös lypsettävän lehmäpatsaan, Elämysmaailman oman lypsylehmän, Maito-Maikin, jonka kanssa voit kokeilla miten käsinlypsy onnistuu.
Museon yhteydessä on vuokrattavat kokous- ja keittiötilat, joihin on mahdollista saada tilauksesta ryhmille kahvitus.

Tule viettämään mukava kesäpäivä 4H-Elämysmaailmaan!

Käyntiosoitteemme on Tuulivuorentie 221.
Ajo-ohje Vaasan suunnasta: Ajetaan valtatie 18:aa Ylistaron keskustaan, ajetaan Seinäjoentien liittymän ohi kohti Lapuaa joen yli ja sen jälkeen käännytään vasemmalle Reiniläntielle (opasteessa lukee Mäki-Pohto). Ajetaan joen vartta n. 1,5 km, jonka jälkeen käännytään opasteen kohdalta oikealle Tuulivuorentielle, jota jatketaan n. 200 m.
Ajo-ohje Lapuan suunnasta: Ajetaan Lapualta valtatie 16:tta Ylistaron kirkon ohi. Ennen jokea kääntyy oikealle Reiniläntie (opasteessa lukee Mäki-Pohto), jota jatketaan n. 1,5 km ja käännytään opasteen mukaan oikealle Tuulivuorentielle, jota jatketaan n. 200 m.

Etäisyydet lähimmistä kaupungeista:

Seinäjoki 30 km

Lapua 30 km

Vaasa 55 km