Jäsenkirje 1/2019 + kevään tapahtumat

18.1.2019

Talvinen tervehdys ja toiminnallista uutta vuotta!

Vuosi 2019 on aluillaan, ja täällä 4H-toimistolla ollaan innoissaan sekä odotellaan malttamattomana tämän vuoden toiminnan käynnistymistä. Mukana on paljon tuttua ja jo perinteeksikin muodostunutta toimintaa, mutta myös uusia juttuja.

KEVÄÄN TOIMINTA

Kerhotoiminta on palannut joulutauolta. Kerhoihin mahtuu mukaan myös uusia kerholaisia, ellei kerhon tiedoissa toisin mainita. Ajankohtaiset kerhotiedot löydät kotisivuiltamme ”kerhot” -välilehden alta. Myös uusia kerhonohjaajia kaivataan säännöllisesti, joten jos koet, että sinulla olisi annettavaa tällä saralla, ole rohkeasti yhteydessä 4H-toimistoon (myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina).

Kevään tapahtumakalenteri löytyy tämän jäsenkirjeen liitteenä sekä kotisivuiltamme ”tapahtumat” -välilehden alta. Kesäleirit julkaisemme maaliskuun aikana. Tervetuloa mukaan!

JÄSENET

4H-jäsenenä saat alennuksia järjestämistämme kursseista, leireistä ja 4H-elämysmaailman sisäänpääsymaksusta sekä olet oikeutettu valtakunnallisiin jäsenetuihin.  Lisätietoja jäseneduista löydät www.seinajoki.4h.fi/jasenet. Omia tietojasi pääset muokkaamaan jäsenrekisteriimme kotisivujemme kautta esimerkiksi, kun osoite muuttuu.

VUOSIKOKOUS

Yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidetään keväällä 2019. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10§ mukaiset asiat. Jokaisella vähintään 14 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on kokouksessa yksi ääni ja alle 14-vuotiailla on puheoikeus. Lisäksi kokouksessa palkitaan ansioituneita 4H-nuoria. Kokouskutsu julkaistaan kotisivuillamme kevään aikana.

KESÄTYÖHAASTE

Seinäjoen 4H-yhdistys haastaa kaikki Seinäjoen alueen yritykset mahdollistamaan kanssamme yhä useamman nuoren kesätyön tai oman kesäyrityksen perustamisen. Tutustu kampanjaan ja osallistu! Lisätiedot: www.4h.fi/annakesätyö.

TYÖAPU

Tarvitsetko apua askareissasi kotona tai pihalla tai sesonkiapua yritykseesi? Kaipaatko luotettavaa hoitajaa lemmikille? Työllistä luotettava 4H-nuori! 4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin. Samalla tarjoat nuorille arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tienata omaa rahaa. Lisätiedot ja tilaukset: www.seinajoki.4h.fi/palvelut.

SEINÄJOEN 4H-YHDISTYS NETISSÄ

Ajankohtaisimmat tiedot toiminnastamme löydät kotisivuiltamme www.seinajoki.4h.fi. Voit seurata toimintaamme myös Facebookissa www.facebook.com/seinajoen4H sekä Instagramissa @4Hseinajoki ja #4Hseinäjoki.

Lisäksi yhdistyksen alla toimivan 4H-elämysmaailman menoa voi seurata Facebookissa www.facebook.com/4H-elämysmaailma-Ylistaro sekä Instagramissa @elamysmaailma_ylistaro ja #4Helämysmaailma.

 

Yhteystiedot