Syksyn jäsenkirje ja toimintakalenteri

20.9.2018

JÄSENKIRJE 19.9.2018

Seinäjoen 4H-yhdistys ry

Pirteän syksyinen tervehdys 4H-toimistolta!
4H-kerhotoiminta on jälleen käynnistynyt tämän syksyn osalta ja uusia sekä vanhoja 4H:laisia on toivotettu tervetulleeksi mukaan toimintaan. Loppuvuoden toimintakalenteri on myös lyöty lukkoon ja luvassa on jälleen monenlaista innostavaa tekemistä!                                   

SYKSYN TOIMINTA
Kerhotoiminta on syyskuulla käynnistynyt ja eri puolilla Seinäjokea toimii tällä hetkellä yhteensä 20 kerhoa.  Ajankohtaiset kerhotiedot löydät kotisivuiltamme ”kerhot” -välilehden alta. Kerhoihin mahtuu mukaan myös uusia kerholaisia, ellei kerhon tiedoissa toisin mainita.

Syksyn tapahtumakalenteri löytyy tämän jäsenkirjeen liitteenä sekä kotisivuiltamme ”tapahtumat” -välilehden alta. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

JÄSENEDUT
4H-jäsenenä saat alennuksia järjestämistämme kursseista, leireistä ja 4H-elämysmaailman sisäänpääsymaksusta sekä olet oikeutettu valtakunnallisiin jäsenetuihin. Kerhotoimintamme on jäsenillemme ilmaista.  Lisätietoja jäseneduista löydät www.seinajoki.4h.fi/jasenet .

VALTAKUNNALLINEN JÄSENLASKUTUS
4H-järjestössä on käytössä keskitetty jäsenmaksulaskutus. Suomen 4H-liitto hoitaa jäsenmaksulaskujen postituksen kaikille jäsenille riippumatta siitä, mihin 4H-yhdistykseen jäsen kuuluu. Jäsenmaksulaskun yhteydessä jäsenelle lähetetään uusi jäsenkortti. Jäsenenä olet edelleen oman 4H-yhdistyksesi jäsen. Omia jäsentietojasi voit käydä muokkaamassa kotisivujemme ”jasenet” -välilehdeltä löytyvän linkin kautta.

SEINÄJOEN 4H-YHDISTYS NETISSÄ
Ajankohtaisimmat tiedot toiminnastamme löydät kotisivuiltamme www.seinajoki.4h.fi. Voit seurata toimintaamme myös Facebookissa www.facebook.com/seinajoen4H sekä Instagramissa @4Hseinajoki ja #4Hseinäjoki.

Lisäksi yhdistyksen alla toimivan 4H-elämysmaailman menoa voi seurata Facebookissa www.facebook.com/4H-elämysmaailma-Ylistaro sekä Instagramissa @elamysmaailma_ylistaro ja #4Helämysmaailma.

 

YHTEYSTIEDOT

Toiminnanjohtaja Tiina Kallio
Puskantie 3, 60100 Seinäjoki
040-8378355, seinajoki(at)4h.fi
(Hallinto, jäsenasiat, kerhotoiminta, 4H-palvelut, nuorten työllistäminen, keräykset)

Toiminnanohjaaja Annika Muurinaho
Ravurintie 2, 61400 Ylistaro
0400-165279, ylistaro(at)4h.fi
(kilpailut, 4H-elämysmaailma, kurssit ja leirit)

4H-ohjaaja Saila Ahola
Puskantie 3, 60100 Seinäjoki/Urheilutie 2, 61100 Peräseinäjoki
041-4908730, saila.ahola(at)4h.fi
(4H-yritykset, 4H-työapu)
 

Jäsenkirje lähetetään lokakuussa sähköisesti kaikille liittymisen yhteydessä sähköpostinsa antaneille.