Onko sinulla kuvia Elämysmaailmasta? Osallistu kuvakisaan!

16.2.2018


Seinäjoen 4H-yhdistyksen ylläpitämä kotieläinpiha, 4H-elämysmaailma, täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Sen kunniaksi Seinäjoen 4H-yhdistys on nyt käynnistänyt kuvakilpailun, jossa etsitään kuvia 4H-elämysmaailman historian varrelta vuodesta 1993 aina tähän päivään.

4H-elämysmaailma perustettiin Ylistaron Mäki-Pohtoon vuonna 1993 Ylistaron 4H-yhdistyksen toimesta, kun Norjasta oltiin haettu mallia ja innostusta kotieläinpihan pyörittämiseen 4H-yhdistyksen voimin. Vuosien varrella Elämysmaailman toiminta, eläinlajit ja alue on muuttunut useaan otteeseen. Tällä hetkellä kotieläinpihalta löytyvät leikkialueiden lisäksi edelleen mm. kaikki perinteiset kotieläimet, hevostyökonemuseo ja minigolfrata. Yksi asia ei kuitenkaan ole vuosienkaan aikana muuttunut, 4H-elämysmaailmaa pyöritetään edelleen paitsi asiakkaiden iloksi, myös siksi, että paikallisille nuorille saadaan tarjottua kesätyöpaikkoja. Pääsylipputulot ohjautuvatkin aina suoraan nuorten työllistämiseen. Viime kesänä asiakkaamme mahdollistivat kahdeksan paikallisen nuoren kesätyöt 4H-elämysmaailmassa, Seinäjoen 4H-yhdistyksen toiminnanohjaaja Annika Muurinaho iloitsee.

Kuvakilpailuun voi osallistua huhtikuun loppuun saakka lähettämällä Elämysmaailmasta kuvatun kuvan sähköpostitse osoitteeseen ylistaro(at)4h.fi. Kilpailuun kelpaavat niin skannatut valokuvat, kuin digikuvatkin. Jokaisen vuoden paras kuva palkitaan 4H-elämysmaailman perhelipulla.

Kilpailussa saaduista kuvista on tarkoitus järjestää kesällä 2018 kuvanäyttely 4H-elämysmaailman tiloihin. Kuvakilpailu on kuitenkin vasta alkusoittoa 4H-elämysmaailman juhlavuodelle. Tänä kesänä juhlahumua riittää, sillä juhlatempauksia on suunnitteilla kesälle vielä useampiakin, Muurinaho paljastaa.

Elämysmaailman juhlavuoden kuvakisan tarkemmat kilpailusäännöt ja osallistumisohjeet löytyvät: https://seinajoki.4h.fi/elamysmaailma/juhlavuoden-kuvakisa/