Jäsenkirje1/2018 ja kevään tapahtumat

16.1.2018


JÄSENKIRJE    

Talvinen tervehdys ja toiminnallista uutta vuotta!

 Vuosi 2018 on aluillaan, ja täällä 4H-toimistolla ollaan innoissaan sekä odotellaan malttamattomana tämän vuoden toiminnan käynnistymistä. Mukana on paljon tuttua ja jo perinteeksikin muodostunutta toimintaa, mutta paljon myös uusia juttuja ja juhlallisuuksia! Alkanut vuosi onkin oikea synttärivuosi, kun Seinäjoen 4H-yhdistys täyttää 10 vuotta, 4H-elämysmaailma 25 vuotta ja 4H-järjestö 90 vuotta.

KEVÄÄN TOIMINTA
Kerhotoiminta käynnistyi viime viikolla. Kerhoihin mahtuu mukaan myös uusia kerholaisia, ellei kerhon tiedoissa toisin mainita. Ajankohtaiset kerhotiedot löydät kotisivuiltamme ”kerhot” -välilehden alta. Myös uusia kerhonohjaajia kaivataan säännöllisesti, joten jos koet, että sinulla olisi annettavaa tällä saralla, ole rohkeasti yhteydessä 4H-toimistoon (myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina).

Kevään tapahtumakalenteri löytyy tämän jäsenkirjeen liitteenä sekä kotisivuiltamme ”tapahtumat” välilehden alta. Kesäleirit julkaisemme maaliskuun aikana. Tervetuloa mukaan!

SYNTTÄRIEDUT 2018
Seinäjoen 4H-yhdistyksen kymmenvuotista taivalta juhlistaaksemme olemme päättäneet, että kaikki 4H:n järjestämät leirit ovat tänä vuonna jäsenillemme maksuttomia. Ensimmäiset leirit järjestetään synttäriseikkailu-teemalla talvilomaviikolla.

Ma 21.5. järjestämme kaikille jäsenillemme ja heidän perheille synttärijuhlat 4H-elämysmaailmassa (Tuulivuorentie 221, Ylistaro). Tiedotamme synttäreistä enemmän kevään aikana, mutta laita pvm jo itsellesi ylös!

4H-elämysmaailman 25-vuotisisynttäreiden kunniaksi voimassa olevalla 4H-jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy Elämysmaailmaan avajaisviikolla (4.-9.6.2018). Muistathan näyttää jäsenkortin kioskilla!

JÄSENET
4H-jäsenenä saat alennuksia järjestämistämme kursseista, leireistä, retkistä ja 4H-elämysmaailman sisäänpääsymaksusta sekä olet oikeutettu valtakunnallisiin jäsenetuihin.  Lisätietoja jäseneduista löydät www.seinajoki.4h.fi/jasenet/. Omia tietojasi pääset muokkaamaan jäsenrekisteriimme kotisivujemme kautta. Esimerkiksi, kun osoite muuttuu.

VUOSIKOKOUS
Yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidetään keväällä 2018. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10§ mukaiset asiat. Jokaisella vähintään 14 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on kokouksessa yksi ääni ja alle 14-vuotiailla on puheoikeus. Lisäksi kokouksessa palkitaan ansioituneita 4H-nuoria. Kokouskutsu julkaistaan kotisivuillamme kevään aikana.

SEINÄJOEN 4H-YHDISTYS NETISSÄ
Ajankohtaisimmat tiedot toiminnastamme löydät kotisivuiltamme www.seinajoki.4h.fi. Voit seurata toimintaamme myös Facebookissa www.facebook.com/seinajoen4H sekä Instagramissa @4Hseinajoki ja #4Hseinäjoki. Lisäksi yhdistyksen alla toimivan 4H-elämysmaailman menoa voi seurata Facebookissa www.facebook.com/4H-elämysmaailma-Ylistaro sekä Instagramissa @elamysmaailma_ylistaro ja #4Helämysmaailma.

Yhteystiedot
Toiminnanjohtaja Tiina Kallio  Puskantie 3, 60100 Seinäjoki 040-8378355, seinajoki(at)4h.fi (Hallinto, jäsenasiat, kerhot, palvelut, nuorten työllistäminen, keräykset)

Toiminnanohjaaja Annika Muurinaho Ravurintie 2, 61400 Ylistaro 0400-165 279, ylistaro(at)4h.fi (4H-elämysmaailma, kilpailut)

Ohjaaja Saila Ahola Puskantie 3, 60100 Seinäjoki/ Urheilutie 2, 61100 Peräseinäjoki 044-5313565, saila.ahola(at)4h.fi (4H-yritykset, kurssit, leirit ja kerhot)